Sáttmálar við Heilsutrygd

Við at trýsta á viðheftu leinkju, ber nú til hjá brúkaranum á einfaldari hátt at leita fram eitt samlað yvirlit við kontaktupplýsingum til sjálvstøðugt starvandi sálarfrøðingar, ið virka eftir sáttmála við Heilsutrygd. Til ber at lesa meira kunning um sjálva skipanina við Heilsutrygd og ávísingarorsøkir við at trýsta á hesa leinkju. Á síðuni stendur eitt sindur um krøvini til sálarfrøðingar, ið virka eftir skipanini, eins og ymisk ávísingargrundarløg.

Í niðanfyristandandi yvirliti ber somuleiðis til at trýsta á navnið hjá einstøku sálarfrøðingunum fyri at koma inn á profilin hjá viðkomandi og lesa um royndir og tilgongd til sálarfrøðiligu viðgerðina.

 

Í løtuni virka niðanfyristandandi sálarfrøðingar eftir sáttmála við Heilsutrygd:

 

Listin er seinast dagførdur í juli 2023.